Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


5.rész

2012.02.21

  yara7.jpeg Öt szív, öt nyaklánc

   5.rész

    Matek órán voltunk. Mellettem Netta ült.  Nagyon vidám volt. A pirosas vagy inkább barack színű haját kiengedte. A füzetébe rajzolgatott amikor kicsengedtek. A mai naptól kezdve egy hétig klub foglalkozások lesznek. Ez a hét álltal eldönthetjük, hogy melyik klubhoz csatlakozzunk, persze csak ha akarunk. Amit csak akartunk kiprobálhatunk. Nettával a folyoson lévő táblához mentünk amin klubboknak a szorolapjai voltak kitüzdelve. Sok átlagos klubb volt mint például foci, röpi és más lábdás sportok, ússzás, zene, olvasó klub és főző klub és sok más. De sok olyan klub volt amik csak a bentlakásosoknak volt mint a vizi klub ahol bizonyára úgyan úgy ússztak. A bentlakásosoknak volt harcművészeti klub is.

     Kimentünk az udvara. Sokan oda jöttek hozzánk, hogy szorolapot adjanak a klubjaikról. Netta a sok szorólap közül ami a kezében volt kifogodt egyett ami a jóslás klub volt.

      - Luiza, nézzük meg ezt!

     - Rendben.

     Felmentünk a második emeletre a 45-ős terembe. Megjegyzem, hogy ez az iskola hatalmas. Itt öt épület van amik közül az egyik a mi iskolánk, van két épület melyek a bentlakásosoknak volt, az egyik a lányoké a másik a fiúké. A koleszben főiskolások és gimisek is vannak mivel a negyedik épület a főiskola. Az ötödikben nem tudom mi van. De nem csak az épületek hatalmasak hanem az egész terület is. Még egy kisebb erdő is van az iskola és annak az az épület között amiben nem tudom, hogy mi van.

     Beléptünk a terembe. Öt helyerre lehettet menni. Minden egyes helyen külömbőző modon lehetett josólni. Egy szőke hajú lány aki a szorolapot adta az gömböl jósólt, egy barna hajú és szemű fiú kockákból, egy sötéteb szemű és hajú lány kézről olvasott, még egy szőke hajú lány csészéből és egy sötétebb kékes hajú és szemű lány kártyából jósólt, ő hozzá mentünk oda.

      - Sziasztok! A nevem Yamada Yara.

     - Én Diamante Luiza vagyok, ő pedig Suzumi Netta. - mutattam Nettára.

     - Érdekel titeket a jóslás?

     - Engem nagyon! - szólalt meg Netta.

     - hát végül is engem is érdekel.

     - Akkor elsőnek jósólók nektek, jó?

     - Lehetek az első?

     - Igen. - válaszóltam.

     - Keverd meg a kártyát.

     Miután Netta megkeverte vissza adta és Yara öt kártyát rakott le az asztalra. Alaposan megnézte őket és aztán így szólt:

     - Kaptál valamit ami miatt megváltozik az életed. Valami mindig is hiányzott belőled de a kapott ajándék segítségével rátalálsz arra ami hiányzik belőled. És egy jó tanács.

     - Igen

     - Bármennyire félsz.....ne hagyd, hogy megtörténjen az amitől a legeslegjobban félsz. - Netta szemei egy kicsit kikerekedtek ettől a mondattól.

     - Oké, most én jövök. - és megkevertem a kárnyákat. Miután visszaadtam Yarának kelemetlen érzés fogott el. Yara miután megnézte a kártyákat egy kicsit meglepődőtt.

    - Előtted nagy kihivás áll! Ha elbuksz akkor minden elveszik! Bár mennyire is reménytelen a helyzett vagy ha minden gond elviselhatettlené válik akkor se változz meg mert ha nem vigyázzol miattad valaki törnkre tesz mindent! Valahogy úgyan az van veled is mint Nettával de rád hatalmasabb feladat vár. De a jövötök összefonodik. - nézett Nettára aztán vissza rám - Egymásra majd mindig számíthatok.

     Yara hirtelen felállt és a fejemre tette a kezét. Lassacskán minden elsötétül és csak Netta hangját hallotam utóljára.

     - Luiza....Luiza......!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.