Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


9.rész

9.resz.jpeg               Kuroi hino - Fekete tűz

                    9.rész

     Másnap reggel mikor felébredtemnagyon rosszul voltam. De valahogy úgy éreztem, hogy a fához kell mennem. Valami rossz történhetett úgy éreztem. Felálltam de a lábaim remegtek és újra le kellet ülnöm. Hirtelen elsötétedet minden.

---------------------                                            

   Valahogy eljutottam a játszótére. Mire odaértem sokkal jobban voltam. De nagyon meglepődtem mivel a játszótértől Galatea fájáig semmi sem volt. Olyan mintha kivágták volna a fákat. De még sem mivel semmi nyoma sem volt annak, hogy ott valaha is fák áltak volna. Oda mentem. A fa körül kis gyerekek rohangáltak. Galateát sehol sem láttam. A fa mellet egy 16-18 éves fiú fényképezgete a fát és a gyerekeket. Hirtelen a fák közül Galatea került elő. A fiú odarohant hozzá.

      - Szia! Én újság írónak tanulok és most gyakorlatozok. Néhány kérdést szeretnék felteni neked.

      Galatea nem válaszolt, csak nézte a fiút.

      - Oké, ő ...... te mit gondolsz erről a fáról?

      - Én mit gondolok? Ó, azt te biztos nem szeretnéd tudni! - Galatea szeme felcsillant aztán elvesztette fényét. Előjöttek a szárnyai és széttárta őket. De a szárnyai megváltoztak mert nem fehérek voltak hanem feketék. Galatea megfogta a fiú torkát. A fiú megijedt és elejtette a fényképezőgépét és a jegyzetfüzetét. A fiú megfogta Galatea kezét és probálta magáról leszedni, de még jobban szorította. Ezután odarohantam hozzá.

      - Galatea hagyd abba!!!

      Elengedte a fiút aki nagyon meglepődőtt. Galatea felém fordult. Rájöttem, hogy ez nem volt olyan jó ötlet de nem haggyhatam, hogy megölje. Felemelte a kezét és felém irányította.

      - Galatea mi van veled??? Miért csinálod ezt???

      de nem válaszolt. Belenézetem a szemébe. sötét volt, teljesen elvesztette a fényét. Megtámadott és a fának estem.

      - Most már értem ...... mem vagy magadnál. De ahogy mondtad a fa engem akar. Rendben, ez lesz .......... ez lesz az utolsó nap!!!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.