Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


11.rész

11.resz.jpg  Kuroi hino - Fekete tűz

            11.rész

    Most már csak Galateára koncentráltam. Rájöttem az erőm használatának egy kis részére. Galate elé kerültem és a melkasához tettem a kezem. Elkezdett fényesen világítani ami által Galatea hátra esett. Miután észhez tért apró tűz labdákat dobált felém. Egy-kettő eltalált és egy fának estem. Egy pellanatra elsötétült minden. Bizonyára a betegség újra rám jött. Hirtelen egy régi emlék jött elő amit már elfelejtetem.

    Anyukám még élt. Azt hiszem boltba mentünk. Akkor még nem rég költöztünk ide és még nem ismertem annyira a helyet. Eltévedtem és egy jó ideig bolyongtam. De aztán oda jött hozám egy lány.

    - Mi a baj Bence? Eltévedtél?

    Nem értetem, hogy honnan tudja a nevem, hisz még sosem láttam. Bár olyan ismerős volt.

     - Visszakisérlek, jó?

     - Ö....renben. - és követtem.

     - Ismered Galatea történetét?

     - Nem.

     - Galatea a barátnőm volt....- és elkezte azt a történetet mesélni amit Galatea is. Persze akkor nem hittem el.

     - Talán nem hiszed el Bence, de had mondjam el..........te is a történet főszereplője vagy. Ne feled egyedül nem fog menni! Ha eljön az idő melleted állok és bizonyára Galatea is veled lesz.

      - Miért? ...... Ki vagy te?  

      - Nem tudod? Pedig azt hittem rájöttél. - oda hajólt a fülemhez és belesúgta - ......... - aztán hátra lépet, intet egyet és elment.

      Fura lány volt gondoltam. De tudta a nevem és vissza is tudott vezetni. Bár ez 3 éve volt még is elfelejtettem. De most már bíztos vagyok benne, hogy Mirella melletem áll.

      - Köszönöm! - súgta a fülembe a szellő. Közben Galatea egyre közeledett felém. Felálltam és elakartam lépni elöle de ő megfogta a torkom. A szorítása erős volt és úgy gondoltam már nem szabadulhatok, de akkor:

      - Ne félj! Hisz megigértem, hogy megvédelek. - sugta újra a fülembe a szellő. a körülöttem lévő fények vakítóan keztek világítani és Galatea hátra esett. Újra felállt és én meg újra szerettem volna használni az erőmet de megint megszólalt:

      - Ne használd Galatea erejét mert azt ismeri! Használd a saját erőd, azt amia szíved mélyén nyukszik. 

      - Az igazi erőmet?

      - Hígy az erődben és bennem! Csak hinned kell és sikerülni fog!

     A hang felé fordultam. Lassacskán kirajzólódott az alakja. Olyan volt mint egy szellem, át lehetet rajta nézni. Rájöttem, hogy tényleg Mirella áll ott. Elmosolyodtam és becsuktam a szemem. Elkeztem hinni az erőmben és Mirellában, és probáltam elképzelni az igazi erőmet. Miután kinyitotam a szemem akkor egy kard jelent meg a kezemben. A kard markolatán egy szív volt melynek szárnyai voltak. Furcsa írás is volt rajta amit nem tudtam elolvasni. Hirtelen valaki m,egszólalt:

        Ez nem lehet! Az a kard.......- Galatea mellett is valakinek az alakja kirajzolodott.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.