Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


10.rész

10.resz.jpeg            Kuroi hino - Fekete tűz

                      10.rész

         Lehunytam a szemem és probáltam azt a fényt, azt az erőt amit Galateától kaptam. Az ő arca jött elő amikor még mosolygott. Úgy éreztem átjár a melegség. Kinyitottam a szemem. Körülöttem csillogó fények röpködtek. Ránéztem a kezemre. Éreztem az erőt, azt az erőt amit Galateától kaptam. Felemelte a kezét. Nem tudtam mit csináljak, hogy használjam az erőm. Hirtelen valami éles dolog ment el az arcom mellett. Az arcomhoz értem, véres volt. Szerencsémre csak karcolta. Újra ezzel az éles dologgal támadt. Nem tudtam megitélni mi is az. Valami fekete éles dolog volt. És éppenséggel három ilyen micsoda repült felém. Most már megijedtem. Az egyiket sikerült kikerülni de a másikra már nem volt időm. A válamba fúrodott ami nagyon fájt. A harmadikat sem tudtam kikerülni így a kezemet magam elé tettem. Megállt a kezem elött és porrá vált.

      Ezután Galatea meg sem moccant. Csak nézett rám. Remeget a keze és egy könnycsepp csördült le az arcán. Lassacskán rájöttem, hogy tényleg a fa irányította. Tudtam, hogy Galatea megakart védeni de a fa ellenem fordította.

      - Hát nem.... - felálltam és Galatea szemébe néztem - nem tehetek mást?

      Hirtelen Edward tünt fel az újságos fiú mellett aki még mindig a földön ült rémületében. Edward rám nézett de én nem vettem észre őt.

      Úgy éreztem nővekszik a hatalmam. Már annyira éget a testem, hogy már fájt. De legjobban a hátam éget. Egy kicsit lehajoltam mert elkezdett feszülni a hátam, aztán fehér tollacskák bújtak elő. Miután teljesen előjött felegyenesedtem és kitártam szárnyaimat. valahogy meg kellet volna lepödnőm azon, hogy szárnyaim vannak. De engem nem érdekelt, talán fel sem tünt. Felcsillant a szemem. A körülöttem lévő kis fények egyre jobban kezdtek el ragyogni. A fa fekete tűzben kezdett elégni. Galatea is széttárta a fekete szárnyait és felrepültünk a fák fölé.

      - Mi történt? - kérdezte Edward a fiútól.

      - Én.....én....nem tudom. Az a lány rám támadt de a fiú megvédett.

      - Értem........akkor még is igaz amit apa mondott.

      - Mi???

      - Áá, semmi.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.