Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


6.rész

2012.01.29

Akai ito - Vörös fonal

hana.jpg            6.rész

        Ismét ennél a tónál volt, amelybe beleestem és amit az  orvos Akai tónak hívott. Nem is tudom, mit keresek én  itt????? Azt hiszem túl sokat gondolkozzom a történteken. Mastrest?? Én?? Én csak egy átlagos lány vagyok és semmi több. Bár még is mi lenne ha az orvosnak igaza lenne? Akkor mi lenne? Akkor mit csinálnák? Nem értem!!! Hagyuk, hisz végül is én nem lehetek ilyen, még ha akarnék sem. Csak egy átlagos ember vagyok.

        Újra oda mentem ahoz a kis fához amin az a vér piros színű virág volt. Meglepetésemre a kicsi fán három....nem is, négy virág volt amik még nem bontoták ki szirmaikat. Elmosolyodtam. Vaalahogy beleszerettem ebbe a virágba.

    A távolban egy velem egy idős lány sétálgatott. Szöke haja volt és nálam alacsonyabb. Mintha valamin gondolkozott volna. Oda mennt a tó szélére és becsukta a szemét. Odamenntem hozzá és egy kicsit távolabbról néztem őt. A szél elkezdett fújni és ő vidáman megpördült, aztán kinyitotta szemét és a tóra pillantott. A lány lassacskán megfordul és rám nézett. Csak néztük egymást és ő elkezdett mosolyogni. Megcsillant a szeme és megváltozott a színe. Sárga lett. Hirtelen a szél elkezdett egyre jobban fújni.

     - Te egy mastrest vagy, igaz?

    Nem tudtam válaszólni, csak néztem. Nem bírtam megmozdulni. Lehet, hogy az orvosnak igaza volt?

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.