Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


44.rész

2012.08.09

 akae---szem.jpg Akai ito / Vörös fonal

   44.rész

 

      A sötét égen felhők gyülekeztek. A hold fénye már csak nagyon halványan sütött le a földre. A maradék fényben két alak rajzolódott ki. Egy fiú és egy lány. A fiú a lány háta mögött állt, a lány a fűben ült. Rózsaszín haja és szeme még mindig izzott. Testén megannyi karcolás és seb látszott. Szája sarkából vér folyt ki. Tekintetéből semmit sem lehetett kivenni. A fiú szomorúan nézett le rá és egyre jobban belemerült gondolataiba.

  - Miért nem hagytad, hogy segítsek?

  - Mert erősebbé kell válnom!

  - De majd nem bele haltál!

  - Igaz, hogy legyőztek de még mindig itt vagyok.

  - De csak azért mert megkegyelmezett neked.

  - Ch, idegesít, hogy lenéznek.

  - De tudod Akae....nem kéne a halálba futnod! Nem kéne halálig harcolnod....ha nem megy mért nem adod fől? Inkább meghalsz mint, hogy fől add???

  - Ataru te ezt nem érted!......Azért vágtam bele, hogy megtudjam milyen erős vagyok. De rájöttem, hogy gyenge vagyok.....erősebbé kell válnom.....egy mastrestnek az a fontos, hogy egyre erősebbé váljon, mert ha nem...akkor meghall....

  - De miért? Miért harcoltok egymás ellen?

  - Ki tudja? Én sem tudom. De ilyen a mi fajtánk.....Nem csak az emberek és az angyalok nem fogadnak el minket de más fajok sem tisztelnek, így nem könnyű magunkat és saját fajtánkat nem gyülőlni.

  - Tudod akkor sem kéne olyanná válnod mint a többinek! Még mielött elkezdődött volna ez az utazás az előtt nem voltál ilyen.....csodálkoznék, hogy ha Kíra is ilyené vállna.

  - Ezt meg, hogy érted???

  - Tudom, hogy te is észre vetted és bizonyára lassacskán a többi mastrest is rájönn, hogy Kíra másmilyen mint a többi....neki bizonyára sokkal több gondjai vannak mint neked.....azért mert a mastrestek harcolnak egymás ellen az még nem jellenti azt, hogy mindegyik gyülöli egymást, de Kíra.....őt lehet, hogy gyülőlni fogják mert azt gondolják, hogy ő másmilyen mint mi.

  - Hát, ebben van valami....végülis ő nem örökölte a hatalmát, hanem kapta.

  - Úgy van.

  - De ha nem csak az emberrek gyülöletével kell majd megküzdenie hanem a mastrestekkel is akkor.....abba bele lehet örülni.....összefog roppani....

  - Én nem így gondolom.

  - Mi?

  - Én egy nagyon erős lánynak ismertem meg....ő nem az a fajta aki hagyja magát....eléri, hogy tiszteljék.

  - Igen, Kíra ilyen! - mosolyodott el Akae.

  - Végre mosolyogsz!

  Akae egy kicsit meglepődött de tovább mosolygot. Tudta, hogy ő sem hagyhatja magát....erősebbé fog válni, hogy újra Kíra szemébe tudjon nézni és, hogy mellet állhason. De nem csak a mastrestekkel hanem a szíve mélyén valamivel még meg kell küzdenie...

 

A mappában található képek előnézete Akai ito / Vörös fonal