Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2.rész

2012.01.29

 

kira.jpg

    Akai Ito - Vörös fonal

   2.rész

  Hófehér minden. valahogy nem tetszik. Melletem egy ablak van. De csak a másik oldalon lévő épületett lehet látni. Nincs benne semi szép!!! A másik oldalamon egy velem egy idős lány feküdt. Elég sápadt volt. Hát ezért nem szeretem a kórházakat!

  - Kíra jól vagy???- anyukám ült melletem. Anyukámnak barna színű szeme és haja van.

  - Kíra!!!-rontott be az ajtón apukám is. anyukámtól örököltem a hajam szinét mivel apukámnak szőke haja van és zöld szeme. Töle a szemem örököltem. Csak ebben a két dologban hasonlítok a szüleimre. És a családban én vagyok az egyetlen akinek szemüvege van. Mivel még van három testvérem. Én vagyok a legidősebb. Utánnam egy hónappal - fura, hogy egy hónap kor külömbség van közötük és köztem - a két ikertestvérem jön.  Két lány még hozzá egy petéjüek. Nikinek és Vikinek hívják őket. Senki sem tudja megkülömbőztetni őket csak én. Na és van Levi, a legkisebbik. Nagyon rossz. Most 12 éves vagyis két évvel fiatalabb nálam.

Niki és Viki apura hasonlít míg Levi anyura. Én meg vagyok a kakkuk tojás. Hát ekkora pekhet!!!

- Most már jobban vagy, úgye?

- Igen.

- Ennek örülök!! De azért megvizsgálak. - mondta az orvos - Semmi bajod! De elég fura, hogy elütött egy auto és még bele is estél egy tóba és megusztad egy agyrászkodással. Úgy látszik valaki nagyon vigyáz rád.

- Nem hiszem.

- Egy valami még agaszt.

- Micsoda?? - kérdeztem

- A szemed.

- Mi van vele????

- Jól látsz?

- Úgy ahogy eddig is.

- Rendben. Azért még egy vizsgálatott végzünk.

----------------------------------------------------

t11.jpeg   Megnézték a szemem. Azután ki kellet mennem a  folyosora és meg kellet várnom az orvost. A lépcsön egy sápadt lány jött fel. Ő is a szemészetre jött. Megnéztem a szemét. Neki is zöld volt mint az egyém. De az ővé sokkal szebb volt, mintha egy virágot látnék benne. De az egyik szemében a virág vér piros színű lett. A lány közben odajött hozzám.

 

- Szia! te is a szemészetre jöttél???

- Hello! Igen, de én már végeztem már csak az orvost várom.

- Látom neked is az a bajod mint nekem.

- Mi??

- A szemed.

- Micsoda???

- A te szemed is bevérzett.

- Hogy????? - berohantam a folyoson lévő mosdóba. Megnéztem a szemem a tükörbe. Más volt mint  a lányé. Nem úgy tünt mintha bevérzet volna ha nem inkább mintha  a zöld szint elnyelné vagy felváltaná a piros szín. Olyan volt mint amit a tóban láttam.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.