Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Akai Ito

 Akai Ito - a vörös fonal

virag.jpeg1.rész

Az ég gyönyörű! a tiszta kék égen van egy pár apró felhőcske. a fák rozsaszín és fehér virágokban pompáznak. Az út mellet a távolban észre vettem egy apró, pici fát amin egyetlen egy szem vér piros virág volt.

-Kíra! Várj meg minket.

-Jaj, sziasztok!

A két barátnőm futott felém. A kisebbiket Boginak hívják. Neki szőke haja van, kék szeme és nagyon vékony, de annyira, hogy az már beteges. Lujza a magasabbik, neki barna színű haja van és szeme. Nekem is barna hajam van A szemem színe zöld és azt mondják, hogy az alakom tökéletes. De én azomban nem vagyok ezzel elégedet, még magam sem  tudom, hogy miért. Ja és szeműveges vagyok.

-Tényleg Kíra holnap lesz a születésnapod!!! Milyen ajándékot szeretnél???

-Nem tudom.

-Nem szeretnél egy új kabalát???

Ránéztem a táskámon lévő kis kabalámra. Egy apró nyuszi volt, piros színű, a szemei nem voltak egyformák és vámpir fogai voltak.

-Miért kéne??? Nem igazán szeretnék újat!

A túloldalon lévő pici fára néztem  amelyen az a piros virág volt.

-Minjárt jövök.

-Hová mész?

nyuszi.jpgÁtmentem aq túloldalra és legúgoltam a kis fa mellé. Olyan szép! Egész álló nap nézném ha lehetne. Imádom a virágokat!!!! Három dolog van a világon amit mindenél jobban szeretek. Az egyik a virágok, a másik a nyuszik és a harmadik pedig a vér pitros szín. Ez a virág is ilyen volt. Gyönyörű szép!!! Felálltam és a barátnőim felé fordultam.

- Tudom már mit szeretnék! egy virágot ami...-nem tudtam befejezni. Egy kocsi megcsúszott és feljött a járdára és belém jött. Éreztem az ütést a hasamon, aztán hátra estem. Mögötem egy tó volt amibe bele estem.Látam a fényt és éreztem a sötétséget ahogy egyre lejebb húz, aztán megálltam köztük. Egy vörös szempárt láttam magam elött. Nem volt ott de én még is láttam. Egy kicsit talán ilyesztő volt de nekem tetszet!!!! Gyönyörú volt!! Soha nem láttam ilyen szépet!!!

 

images.jpeg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A szereplőket a történeteimnél lehet megnézni!!!!

 

Menüpontok

OVA

Cikkek: 2

Részek

Cikkek: 41

Szereplők

Cikkek: 12